Mosógép javítás, szerviz BUDAPEST

REÁL SZERVIZ mosógép javítás

A Reál szerviz Budapest egyik legrégebbi Mosógép Szervize. Alapítása 1994-ben történt. Tulajdonosa 1989 óta áll a lakosság szolgálatában. Utcai üzlethelyiséggel, szakértő diszpécserszolgálattal állunk rendelkezésükre.

Miért válasszanak minket mosógép javítás esetén?

Fennállásunk alatt folyamatosan bővítjük szervizünk tevékenységi köreit. A Mosógép javítás az egyik legrégebbi szakterületünk, a nálunk dolgozó szakembereket szigorú feltételek szerint válogatjuk, a minél színvonalasabb szolgáltatást érdekében. Szeretnénk Önt is minél előbb az elégedett ügyfeleink közé sorolni. Minőség, szakértelem mellett versenyképes árakat ajánlunk. Köszönjük hogy minket választott.

Miért fontos hogy egy Mosógép Szerviz üzlethelyiséggel rendelkezzen?

Sok Mosógép szerelő egy mobil telefonszámmal hirdeti magát, nem rendelkezik állandó és nyitva tartással működő szervizzel. Kapcsolatot csak az általuk hirdetett telefonon lehet tartani, ami visszaélésre ad lehetőséget. Telefonszám változtatás, nem lehet elérni stb. Próbálják csak meg. Legtöbb hirdetett telefonszám titkosított. Egy szerviz miért titkosíttatja a telefonszámát, ha visszavárja ügyfeleit? Reál szerviz ebből a szempontból is maximális biztonságot nyújt kedves ügyfeleinek. Reál Mosógép Szerviz immár 25 éve javítja, otthonukban és szervizünkben a Mosógépeiket.

Miért minket hívjon?

Elsődleges feladatunknak tartjuk, ha Ön Mosógép szerelőt keres, akkor mi képzett szakembereket tudjunk küldeni. Minden egyes Mosógépével az arra jól felkészült kollégánk fog foglalkozni. Nem bővítjük szerelő gárdánkat, csak azért, hogy minél több Mosógép javítást tudjunk elvégezni. Jelen pillanatban is a meglévő és nálunk Mosógépet javíttatni akaró ügyfeleket biztonságos kiszolgálása a cél. Tevékenységi körünk is azért széles, mert egyik szakága a Mosógép szerelésnek segíti a másik szakmai tevékenységet. Célunk hogy ne kelljen a megrendelőinknek több szervizben gondolkodni, mert nálunk egy helyen megtalálható szinte minden gépéhez a szerelő.

Meggyőződésünk, hogy az interneten ígérhet Önöknek honlapon keresztül bárki bármit, de mi 1989 óta működünk, erről bárki meggyőződhet, hiszen manapság már minden cég, vállalkozó ellenőrizhető. 25 év sok idő, ez idő alatt rengeteg Mosógépet javítottunk meg. Ügyfeleinket nem veszítettük el, sőt többen és többen keresnek meg minket Mosógépeikkel. Közületeknek is dolgozunk átutalásra is. Tudjuk hogy, a különböző szervek és intézmények csak átvilágított vállalkozókkal dolgozhatnak együtt. Mi már többször átestünk ezen. Iskoláknak, önkormányzatoknak, katonai szerveknek, rendőrségnek, éttermeknek, szállodáknak és a NAV-nak is dolgozunk.

Molnár Endre Tulajdonos

További oldalaink:

Hűtőgép szerviz Budapest

Mosogatógép Szerviz Budapest

Villanytűzhely szerviz Budapest

Villanybojler Szerviz Budapest

Észrevétele van írjon nekünk!