Mosógép szerelő BUDAPEST – Amit nyújtunk

Mosógép szerelő – Amit nyújtunk

1.

Tapasztalt mosógép szerelő kollégáink, gyakorlott leinformálható szakemberek. Nálunk csak olyan Mosógépszerelő dolgozhat, kinek hozzáértését leinformáltuk és ellenőriztük. (Próbálja ki, nem fog csalódni. Későbbiekben név szervint kérheti a szakembert, így a bizalom kialakulhat.)

2.

Napi nyitva tartással működő szerviz, ahol 9h-tól 17h-ig felkereshet minket.

3.

Szakmához értő diszpécserek fogadják Önt, vagy személyesen a Mosógép Szervizünkben, vagy telefonon a hívását.

4.

Három vonalas telefon, illetve egy mobil szám áll rendelkezésükre felvenni velünk a kapcsolatot. Miért fontos kiemelnünk ezt a tényt? Nálunk nem fordulhat elő, ha fel akarják venni velünk a kapcsolatot, ez Önöknek nem sikerül. Ellentétben sok szakmájához nem értő “Mosógép szerelő” ilyen trükkökkel próbálja elkerülni a garanciális problémákat.

5.

Telefonszámaink 25 éve ugyanazok. Vannak olyan szerelők, akik egy mobil telefonszámmal hirdetik magukat, és ha garanciális problémával találják magukat szembe, csak mobilszámot változtatnak.

6.

Reálszerviz üzlethelyisége 15 éve egy helyen található meg. Mi nem költözünk hetente.

7.

Nevünket lassan 25 éve használjuk. Nem változtatjuk, sőt büszkék vagyunk arra, hogy már nevünk alapján is keresik a szervizünket.

8.

Nekünk nem okoz gondot a számlaadás. Közületeknek is dolgozunk átutalásra./ Nyomatékosan kérnénk Önöket, ha bármi jellegű, ezzel kapcsolatos problémával találkozna, azonnal jelezzék a vezetőségnek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt intézkedni tudjunk! Önök segítsége fontos számunkra. / Máshol lehet, hogy olcsóbb a javítás számla nélkül, de ez a hivatalos okirata Önnek, hogy a munka mikor lett elvégezve, mennyibe került és mennyi a garancia idő.

9.

Esetleges garanciális problémákat megnyugtatóan kezeljük.

10.

Árképzésünk egyáltalán nem magas, sőt akár alacsonynak is mondhatnánk a piaci viszonyokhoz képest.

11.

Ellenben a márkaszervizekben és egyes Mosógép szerelőknél bevett gyakorlatként Budapest területén, munkadíjunkon kívül, külön kiszállási díjat nem számolunk fel.

12.

Nem kell megjegyezni számtalan Mosógép Szerviz nevet és telefonszámot. Nálunk szinte minden Mosógép hibájára talál megoldást. Specifikusan a Mosógép javításra kiképzett mesterembereket talál. Ha netalán akár egyszerre két gépe romlik el egyszerre, nem kell két időpontot egyeztetnie. Minden Mosógéppel való problémáját rövid időn belül megoldják mesterembereink. Érdemes minket választani.

Mosógép szerelő kollégáink készségesen állnak a rendelkezésükre. Írjon nekünk!

További oldalaink:

Hűtőgép szerviz Budapest

Mosogatógép Szerviz Budapest

Villanytűzhely szerviz Budapest

Villanybojler Szerviz Budapest